14 Mart 2011 Pazartesi

Evcil hayvan seyahati için pratik ipuçları

Evcil hayvan sahibi çoğu kişi için bu kürklü arkadaşlar daha fazla, daha basit hayvanlar ailedir. Bu nedenle, onların pets tatile çekmek insanlar giderek artan sayıda görüyoruz. Bu sahibi ve hayvan için daha eğlenceli şeyler yapar iken, bu da bir dizi yeni zorlukları ile geliyor. En iyi sen ve senin evde beslenen hayvan büyük bir zaman sahip konforlu ve güvenli şekilde planlama mükemmel seçenektir.

Evcil ile seyahat en büyük zorluklardan biri, uygun bir otel bulmak çalışıyor. Sorun azaltma gördüğümüz olsa da, hala pets welcome birçok otel bulacaksınız. Bu, sadece hayvan uğruna tercih edeceğini dışında bir otelde kalıyorum kadar bitirmek anlamına gelir. Gelecek tatilinizi kontrol Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ile hayvan dostu otel listesi ile kendizin için seyahat edecek durumu planlarken bu nedenle öneririz. Hatta bu listeyi aldığınızda, şimdi, sen önde hiçbir sürpriz vardır ve uygulanabilir herhangi bir ek masraf anlamak emin olmak için çağırmalıdır.

Ayrıca, her zaman evcil bir yaka, güncel aşılar ve bir kimlik etiketi ile senin ad, telefon numarası ve hayvan adı oldukları Etiketler show emin olun. -Dibi takdirde, bakım, kaçmayı, hayvan olarak döndürülen senin evde beslenen hayvan sahip çok iyi bir fırsat olurdu bu şekilde. Bu kimlik etiketleri de senin veteriner'ın telefon numarasını içerebilir. Tatile çıkmadan önce sonra ona nerede kalacaklar biliyorum icar senin veteriner geçiniz Bu şekilde, senin evde beslenen hayvan kayıp kişi senin veteriner telefonlar ise, sizin temas. ID etiketleri en az 5 $ için perakende mağazaların yanı sıra veteriner ofislerinde satılıyor.

Evcil ile seyahat ederken, eğer geçerli bir fotoğraf yanınızda olduğunu da öneririz. Bu şekilde, eğer senin evde beslenen hayvan kayıp olmak için insanlar böylece kürklü arkadaş bulma olasılığınızı arttırmak, resim gösterilebilir. Otomobille seyahat olacak, hayvanınızın olabildiğince konforlu olmasını istiyorsanız. Bunun için favori bir battaniye, oyuncaklar ve yemekler yiyecek ve su getirmek. Bu tanıdık öğeler, evcil hayvan rahat koyacağız. Evcil ile bir havayolu seyahat, ayrıca sizin sevdiğiniz bir battaniye tekrar bir şey sağlayan taşıyıcı, alt tanıdık ve rahat koyabilirsiniz.

Daha da önemlisi, her zaman senin evde beslenen hayvan bir tasma üzerinde tutun, şişelenmiş su yürüme düşünüyorsanız ya da gezi ve hiç bir hayvan katılımsız bir arabada bırakın. Ne yazık ki, insanlar bir otomobil 150 ila 200 derece içinde hiçbir zaman ulaşabilir unutma. Hatta küçük bir kırık pencere ile araba bir fırın olacaktı. Bu nedenle, evcil hayvan korumak için sizinle burada bunlar güvenli ve ses biliyorum tutun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari