14 Mart 2011 Pazartesi

Küçük hayvan acil Veteriner hizmetleri

Evcil hayvanlar, tüm şekil ve boyutlarda gelir. Onlar gelmek--dan farklı türlerin ve birçok farklı sürprizler de paketi. Ne olursa olsun onlar hayatımızın neşe getirmek ve bizim pets özel arkadaşlarımız vardır.

Evcil mutluluğu, rahatlığı, yoldaşlık ve neşe getirmek. Ancak, ne zaman işleme ve evcil hayvan sağlıklı, mutlu ve iyi tutulması konusunda dikkate alınması gereken çok şey vardır. Bazı hususlar gıda, barınak ve veterinerlik vardır. O zaman birçok diğer hayvan ihtiyaçları vardır! Hangi hayvan seçim olursa olsun - köpekler, kediler, hamster, adatavşanı, kuşlar, vb, uygun bir diyet büyük bir noktadır. Bu hayvanlar, kaliteli yemek gerekir. Hemen bir şey yemek yedikleri, en insani gıda, evcil hayvanlar için uygun değildir. Bu yüzden, sadece senin evde beslenen hayvan için özel olarak geliştirilmiş ürünler beslemek.

Aynı kuralın, barınak ve veterinerlik size sağlamak için gidiyor. Ne zaman sen-si olmak a evde beslenen hayvan, senin sevinç yanı sıra sizin sorumluluğunuzda olur. Pek çok unsuru hayvanınızın sağlığı biridir. Bir veteriner olması için çok önemlidir. İşte senin evde beslenen hayvan bakım için iyi bir veteriner bulmanıza yardımcı olacak bazı yararlı ipuçları.

1. - Dikkate alınacak en önemli faktörlerden biri tamamen senin veteriner güvenmelidir güvendir. Doğru veteriner bulmak için iyi bir yol arkadaşlarınız ve aileniz ile pets kim onlar tavsiye istemektir. Sık sık onlar sadece sen ve senin hayvanlar için doğru olurdu bir veteriner biliyorum.

2. - Bir başka önemli faktör, ev, veya en azından sizin için kolay erişilebilir yakınındaki onun Kliniği olmalıdır konumdur. Hayvan dostu ve kolay ve girmek için senin evde beslenen hayvan için senin veteriner'ın klinik esastır.

3. Acil servis - senin veteriner en gereksinim duyduğunuzda, orada olmalı. Onlar ya da acil durumlar sırasında Hizmetleri sunması gereken veya uzmanları karşılamak hazır olması. Acil durumda, sen-si olmak senin evde beslenen hayvan için sağlanan en iyi olası bakımı bilmek rahatlatıcı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari